China
product image
Connect with ""
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.
China Van Goede Kwaliteit Topless Torenkraan en Torenkraan met platte kop Leverancier.
Thuis

profiel

profiel
Bedrijf Details
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken Dahan
Aantal werknemers >Above 1000
Opgericht Jaar 2001
Export pct 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Geschiedenis

De machines van de Dahanbouw (groep) zijn een vervaardigen-typeonderneming op grote schaal die in bouwnijverheid van torenkraan en bouwlift in China, in onderzoek en ontwikkeling, opbrengst, verkoop en de dienst wordt geïntegreerd. Opgericht in 2000, na 13 jaar van hoge snelheidsontwikkeling, momenteel, is de jaarlijkse productie meer dan tienduizendtaleenheden. Gelegd in de eerste plaats in de middelgrote en kleine markt van de de kraanverkoop van de groottetoren in China.
 

Dienst

Ons bedrijf heeft meer dan 100 van de lassenreeksen robot, automatische bespuitende lopende band 4, en grote plasmasnijmachine, digitale gecontroleerde boor, malenmachine, het draaien, boring machine, lassenmachine en meer dan 1.000 specifieke inrichting geïntroduceerd. Het geavanceerde materiaal en de automatische lijnen verzekeren de kwaliteit van Dahan-bouwmachines in de wereld. Ondertussen, vestigde ons bedrijf strategisch en passend leveringsvennootschap met Baosteel, Ansteel, DeSheng-elektrische machine, Rothe Erde, SIEMENS, Zhejiang SanMen, Frankrijk Schneider enz. Verzeker de prima kwaliteit van Dahan uit grondstoffen, delenbron enz.

Ons Team

De talentenstrategie is de kernstrategie van Dahan, is de technologie de primaire productiviteit. Nu heeft Dahan meer dan 2.100 werknemers. 37 hogere technische ingenieurs, die omvatten: nationale standaardrapporteur van de Chinese industrie van de torenkraan, de ingenieur die eerst eindige elementenmethode in China, de ingenieur realiseert die uitvoerige kennis in ontwerpberekening en productietechniek in China heeft. Voorts zijn er meer dan 600 personeelsleden met inbegrip van verkoop, financiële talenten, en beheersmajoors. Nu heeft ons bedrijf 15 Nationale technologieoctrooien. De technologie is de eerste productieve kracht, is de talentenstrategie kernconcurrentievermogen van Dahan-Groep.

 

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.